|
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |
browar444 Nowy użytkownik

|
Wysłany: 23 Paź 2007 12:37 Temat postu: cykl na suchą mase - doradźcie |
|
|
Witam. Chce robić cykl na boldenonie. Zalezy mi na suchej, możliwie beztłuszczowej masie. Przedtem mkiałem 1 cykl na samej dece, lecz przypuszczam że był to teśc
Moim problemem jest to że mam do tycia skłonności łatwo sie zalewam.
Czy więc powinenem brać do cyklu antyestrogen.
I wogól enie wiem czy brać w moim przypadku sam bold z winem czy dolożyc do tego prolo z arim, lecz będzie to duzy wydatek...
Lecz własnie nie hjcce brac prolo mając na dzie że sam bold mnie nie zaleje, jezeli juednak ma mnie zalać i tak przydałby sie ari a tu zkolei opłacałoby sie brac też tescia, żeby przyrosty podkręcić....
A i jaki bold w tej chwili na topie? |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |
AdamS Moderator

|
Wysłany: 23 Paź 2007 12:40 Temat postu: |
|
|
napisz coś o sobie, bo skad mam wiedzieć co Ci rozpisać, może masz 15 lat ćwiczysz biceps i klate na maszynie i jesz same bułki i co wtedy?
a tak poza tym jeżeli miałeś decka-dick po tej niby dece to raczej tam tescia nie było, z reszta napisz jak tam sie czułeś bo może nie miałeś wałowanej
aha dodam że boldek solo to straszna lipa, bedziesz musiał walić przekosmiczne dawki biorac pod uwage że undery maja zawsze zanizone stezenie
antyestro do boldka samego nie musiał byś brać
już lepiej byłoby dołożyć Prolo ale skoro koszt cie przerośnie to daruj sobie bold+enan i zrób prop+winko,bo na długich estrach sie zalejesz |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |

|
Wysłany: 23 Paź 2007 12:50 Temat postu: |
|
|
deka dika nie miałem, za to syfy, cisnienie, bezsensnośc, masa była wodnista, ryj jak balon, biodra i beben mi wywalało, libido zwiększone, zadnych problemów po cyklu nie było. Za to zalanie to był największy problem
Do bolda antyestro normalnie sie nie bierze, jednak zwróc uwage ze przy moich skłonnociach nie wiem czy to takie oczywiste...
Bold z alchemi ma z tego co wiem dobre dawki, oraz weterynaryjne jak androbolic.
Dawki miały być 400mg przez 12 tyg i na koniec 6 tyg winstrolu 50mge2d. Wierze że mi to wystarczy i jest najbardziej optymalne z wileu powodów...
DOdam że koniecznie bym chciał tego bolda własnie wypróbować sam bold chyba raczej da mi wiecej niż krótki cykl
Co do diety to opisze w odpowiednim dziale  |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |
AdamS Moderator

|
Wysłany: 23 Paź 2007 17:40 Temat postu: |
|
|
Hehe czyli ta deca to napewno był teść
napisz wzrost/wage bo wydaje mi sie że te 400mg cie nie kopnie,bo nawet jeżeli ma dobre stężenie to podkreślam każdy under tak czy siak ma zaniżone i nigdy nie jest to tyle ile jest napisane, no chyba że masz dostęp do apteki
co do antyestrogenów możesz skoro tak sie upierasz ale to 10-20mg na dobe jestem pewien że to wystarczy nawet w ekstremalnych sytuacjach
a co do doboru środków to przecież nigdzie nie jest napisane że cykl na propie i winsie musi być krótki,fakt troche dużo kucia,ale testa możesz brać dopóki klepie nawet 11-12 tyg. do tego przez ostatnie 4-5 tyg wino i aeroby 1-2 razy w tyg po 40min do tego dobra dieta i nie masz sie co o fat martwić
aha jeżeli zdecydowałbyś sie brać tego bolda to możesz dodać coś na kicka np.
1-3(4) prop
1-12 bold
8-12 winko
Ja bym tak to widział,bo po tym boldku to coś poczujesz po 2 tyg najwczesniej a tak to tesc sie ładnie wkreci i potem juz wejdziesz na bolda fajnie |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |

|
Wysłany: 23 Paź 2007 18:01 Temat postu: |
|
|
jestem sceptyczny bardzo do teściów w moim przypadku, nawet propa. Na forach ludzie ze skłonnościomi wypowiadaja sie że nawet od propa puchli.
Co do antyestrogenu , wcale sie nie upieram i wolałbym go nie stosować (ze wzgledu na rakotwórcze własciwości nolvadexu) jednak poddaje Ci pod rozwage czy aby na pewno nie istnieje taka koniecznośc.
Waga 75, wzrost 171,5. Z ost cyklu wszystko praktycznie spadło, co dodatkowo przemawia za tym że byl to teśc. A bolda chce mase niekoniecznie duzą ale wydajną i ogólnie fajnie wygladać
Z alchemi ludzie są bardzo zadowoleni. Wierze że tam jeszcze nie zaniża stężen zanim to kupię  |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |

|
Wysłany: 23 Paź 2007 20:39 Temat postu: |
|
|
| ja bym albo był za opcją sam bold z winem albo z teściem i arim, jednak ta druga opcja mnie w cholere wyniesie, nie wiadomo czy aromatyzacja całkowicie zablokuje, uboków więcej (cholesterol itp.) a na samym boldzie zakładając mój staż powiniennm zrobić jakieś 10kg bardzo dobrej niskotłuszczowej masy i duzo siły przy nie tak dużej kasie i bez uboków |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |
AdamS Moderator

|
Wysłany: 24 Paź 2007 12:35 Temat postu: |
|
|
po poprzednim cyklu wszystko spadło bo widać dieta była kiepska albo jej nie było... A z tymi 10kg suchej masy to nie będe komentować :Lol: |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |

|
Wysłany: 24 Paź 2007 13:23 Temat postu: |
|
|
przy takim stażu kumpel gadał że może wyciągne, ale nie wiem...
a dieta faktycznie była do bania, ale faktem że masa była bardzo wodnista...
nie wiem cvo Ty byś zrobił , lepiej ari z teściem czy sam bold? |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |
rybek89 Początkujący

|
Wysłany: 24 Paź 2007 14:21 Temat postu: |
|
|
dece z sustanolem! Naprawde pozadna masa wyjdzie!
Tylko nie dece holenderska a grecka i cykl co najmniej 10 tyg do 12 a nie jakis gowniany na 8 tyg bo inaczej sie nei rozkreci tak dobrze tymi dlugimi estrami _________________ Chce zrobic mase
Choc moim zdaniem rzezba i definicja najlepsze  |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |
AdamS Moderator

|
Wysłany: 24 Paź 2007 17:48 Temat postu: |
|
|
jak już sie tak upierasz to bierz bolda i dokup tamox tylko zwieksz dawki bo te 400mg to zadziała jak taka lepsza kreatyna heheh conajwyzej lepsza pompe na treningu bedziesz miał, wez przynajmniej 600mg,cykl ogólnie może być i coś tam pewnie nabierzesz suchej masy,ale nie spodziewaj sie za wiele
1-12 bold 300mg e3d (bo 600mg to bedzie dużo oleju do wbicia hehe, lepiej na dwa podzielić) |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |
rybek89 Początkujący

|
Wysłany: 24 Paź 2007 20:05 Temat postu: |
|
|
jak na sucha mase to deca (powtarzam grecka) badz winstrol _________________ Chce zrobic mase
Choc moim zdaniem rzezba i definicja najlepsze  |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |
AdamS Moderator

|
Wysłany: 24 Paź 2007 20:38 Temat postu: |
|
|
| sama Dece? a może kolega by chciał poruchać na cyklu co? deca bez tescia to pomysł bez sensu bedzie tak zblokowany ze szok.A winka nie mozna stosowac za długo wiec tez odpada |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |

|
Wysłany: 25 Paź 2007 11:04 Temat postu: |
|
|
no w sumie jezeli mowa o suchej masie to boldenon i tak napewno dużo lepszy od winstrolu...
co do dawki 600, to czy nie sadzisz że troche duża dawka jak na 2 cykl? czy to aby sie wszystko wchłonie do receptorów? i czy nie bedzie za bardzo aromatyzować?
deci a ni susty nie chce. to bardzo dobre środki ale nie dla osób jak jak które sie łatwo zalewają
na sucha mase najlepszy jest własnie bold, do tego nie blokuje tak jak deca... |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |
AdamS Moderator

|
Wysłany: 25 Paź 2007 11:46 Temat postu: |
|
|
| napisz ile ważysz ale od 85-90kg wzwyż to minimalna dawka moim skromnym zdaniem |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |

|
Wysłany: 25 Paź 2007 11:56 Temat postu: |
|
|
pisałem już... 75kg przy 171,5cm
i powiedz ile max moge sie po tym spodziewać skoro nie 10kg?
szczerze wolałbym brac z prolo bo przyrosty bylyby większe ale prawdopodobieństtwo zalania skutecznie mnie zniechęca i w tej sytuaji sam bold bedzie chyba najlepszy... |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |