FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościP.M. ZalogujZaloguj Serwis kulturystycznyHome
cykl na suchą mase - doradźcie
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum e-testosterone.pl Strona Główna -> Doping
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Autor Wiadomość
browar444
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

PostWysłany: 23 Paź 2007 12:37    Temat postu: cykl na suchą mase - doradźcie Odpowiedz z cytatem

Witam. Chce robić cykl na boldenonie. Zalezy mi na suchej, możliwie beztłuszczowej masie. Przedtem mkiałem 1 cykl na samej dece, lecz przypuszczam że był to teśc Rolling Eyes

Moim problemem jest to że mam do tycia skłonności łatwo sie zalewam.
Czy więc powinenem brać do cyklu antyestrogen.

I wogól enie wiem czy brać w moim przypadku sam bold z winem czy dolożyc do tego prolo z arim, lecz będzie to duzy wydatek...

Lecz własnie nie hjcce brac prolo mając na dzie że sam bold mnie nie zaleje, jezeli juednak ma mnie zalać i tak przydałby sie ari a tu zkolei opłacałoby sie brac też tescia, żeby przyrosty podkręcić....

A i jaki bold w tej chwili na topie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość  

Autor Wiadomość
AdamS
Moderator
Moderator

Pomocy: 12

PostWysłany: 23 Paź 2007 12:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

napisz coś o sobie, bo skad mam wiedzieć co Ci rozpisać, może masz 15 lat ćwiczysz biceps i klate na maszynie i jesz same bułki i co wtedy?Laughing

a tak poza tym jeżeli miałeś decka-dick po tej niby dece to raczej tam tescia nie było, z reszta napisz jak tam sie czułeś bo może nie miałeś wałowanej

aha dodam że boldek solo to straszna lipa, bedziesz musiał walić przekosmiczne dawki biorac pod uwage że undery maja zawsze zanizone stezenie

antyestro do boldka samego nie musiał byś brać

już lepiej byłoby dołożyć Prolo ale skoro koszt cie przerośnie to daruj sobie bold+enan i zrób prop+winko,bo na długich estrach sie zalejesz
Powrót do góry

Autor Wiadomość
browar444
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

PostWysłany: 23 Paź 2007 12:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

deka dika nie miałem, za to syfy, cisnienie, bezsensnośc, masa była wodnista, ryj jak balon, biodra i beben mi wywalało, libido zwiększone, zadnych problemów po cyklu nie było. Za to zalanie to był największy problem Smile

Do bolda antyestro normalnie sie nie bierze, jednak zwróc uwage ze przy moich skłonnociach nie wiem czy to takie oczywiste... Smile

Bold z alchemi ma z tego co wiem dobre dawki, oraz weterynaryjne jak androbolic.

Dawki miały być 400mg przez 12 tyg i na koniec 6 tyg winstrolu 50mge2d. Wierze że mi to wystarczy i jest najbardziej optymalne z wileu powodów...

DOdam że koniecznie bym chciał tego bolda własnie wypróbować Very Happy sam bold chyba raczej da mi wiecej niż krótki cykl Cool

Co do diety to opisze w odpowiednim dziale Smile
Powrót do góry

Autor Wiadomość
AdamS
Moderator
Moderator

PostWysłany: 23 Paź 2007 17:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hehe czyli ta deca to napewno był teść Very Happy

napisz wzrost/wage bo wydaje mi sie że te 400mg cie nie kopnie,bo nawet jeżeli ma dobre stężenie to podkreślam każdy under tak czy siak ma zaniżone i nigdy nie jest to tyle ile jest napisane, no chyba że masz dostęp do apteki

co do antyestrogenów możesz skoro tak sie upierasz ale to 10-20mg na dobe jestem pewien że to wystarczy nawet w ekstremalnych sytuacjach

a co do doboru środków to przecież nigdzie nie jest napisane że cykl na propie i winsie musi być krótki,fakt troche dużo kucia,ale testa możesz brać dopóki klepie nawet 11-12 tyg. do tego przez ostatnie 4-5 tyg wino i aeroby 1-2 razy w tyg po 40min do tego dobra dieta i nie masz sie co o fat martwić

aha jeżeli zdecydowałbyś sie brać tego bolda to możesz dodać coś na kicka np.

1-3(4) prop
1-12 bold
8-12 winko

Ja bym tak to widział,bo po tym boldku to coś poczujesz po 2 tyg najwczesniej a tak to tesc sie ładnie wkreci i potem juz wejdziesz na bolda fajnie
Powrót do góry

Autor Wiadomość
browar444
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

PostWysłany: 23 Paź 2007 18:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jestem sceptyczny bardzo do teściów w moim przypadku, nawet propa. Na forach ludzie ze skłonnościomi wypowiadaja sie że nawet od propa puchli.

Co do antyestrogenu , wcale sie nie upieram i wolałbym go nie stosować (ze wzgledu na rakotwórcze własciwości nolvadexu) jednak poddaje Ci pod rozwage czy aby na pewno nie istnieje taka koniecznośc.

Waga 75, wzrost 171,5. Z ost cyklu wszystko praktycznie spadło, co dodatkowo przemawia za tym że byl to teśc. A bolda chce mase niekoniecznie duzą ale wydajną i ogólnie fajnie wygladać Very Happy

Z alchemi ludzie są bardzo zadowoleni. Wierze że tam jeszcze nie zaniża stężen zanim to kupię Smile
Powrót do góry

Autor Wiadomość
browar444
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

PostWysłany: 23 Paź 2007 20:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja bym albo był za opcją sam bold z winem albo z teściem i arim, jednak ta druga opcja mnie w cholere wyniesie, nie wiadomo czy aromatyzacja całkowicie zablokuje, uboków więcej (cholesterol itp.) a na samym boldzie zakładając mój staż powiniennm zrobić jakieś 10kg bardzo dobrej niskotłuszczowej masy i duzo siły przy nie tak dużej kasie i bez uboków
Powrót do góry

Autor Wiadomość
AdamS
Moderator
Moderator

PostWysłany: 24 Paź 2007 12:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

po poprzednim cyklu wszystko spadło bo widać dieta była kiepska albo jej nie było... A z tymi 10kg suchej masy to nie będe komentować Laughing :Lol:
Powrót do góry

Autor Wiadomość
browar444
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

PostWysłany: 24 Paź 2007 13:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przy takim stażu kumpel gadał że może wyciągne, ale nie wiem...

a dieta faktycznie była do bania, ale faktem że masa była bardzo wodnista...

nie wiem cvo Ty byś zrobił , lepiej ari z teściem czy sam bold?
Powrót do góry

Autor Wiadomość
rybek89
Początkujący
Początkujący

Pomocy: 2

PostWysłany: 24 Paź 2007 14:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dece z sustanolem! Naprawde pozadna masa wyjdzie!
Tylko nie dece holenderska a grecka i cykl co najmniej 10 tyg do 12 a nie jakis gowniany na 8 tyg bo inaczej sie nei rozkreci tak dobrze tymi dlugimi estrami

Autor Wiadomość
AdamS
Moderator
Moderator

PostWysłany: 24 Paź 2007 17:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak już sie tak upierasz to bierz bolda i dokup tamox tylko zwieksz dawki bo te 400mg to zadziała jak taka lepsza kreatyna heheh conajwyzej lepsza pompe na treningu bedziesz miał, wez przynajmniej 600mg,cykl ogólnie może być i coś tam pewnie nabierzesz suchej masy,ale nie spodziewaj sie za wiele Wink

1-12 bold 300mg e3d (bo 600mg to bedzie dużo oleju do wbicia hehe, lepiej na dwa podzielić)
Powrót do góry

Autor Wiadomość
rybek89
Początkujący
Początkujący

Pomocy: 2

PostWysłany: 24 Paź 2007 20:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak na sucha mase to deca (powtarzam grecka) badz winstrol

Autor Wiadomość
AdamS
Moderator
Moderator

PostWysłany: 24 Paź 2007 20:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sama Dece? a może kolega by chciał poruchać na cyklu co? deca bez tescia to pomysł bez sensu bedzie tak zblokowany ze szok.A winka nie mozna stosowac za długo wiec tez odpada
Powrót do góry

Autor Wiadomość
browar444
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

PostWysłany: 25 Paź 2007 11:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no w sumie jezeli mowa o suchej masie to boldenon i tak napewno dużo lepszy od winstrolu...

co do dawki 600, to czy nie sadzisz że troche duża dawka jak na 2 cykl? czy to aby sie wszystko wchłonie do receptorów? i czy nie bedzie za bardzo aromatyzować?

deci a ni susty nie chce. to bardzo dobre środki ale nie dla osób jak jak które sie łatwo zalewają

na sucha mase najlepszy jest własnie bold, do tego nie blokuje tak jak deca...
Powrót do góry

Autor Wiadomość
AdamS
Moderator
Moderator

PostWysłany: 25 Paź 2007 11:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

napisz ile ważysz ale od 85-90kg wzwyż to minimalna dawka moim skromnym zdaniem
Powrót do góry

Autor Wiadomość
browar444
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

PostWysłany: 25 Paź 2007 11:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pisałem już... 75kg przy 171,5cm

i powiedz ile max moge sie po tym spodziewać skoro nie 10kg?

szczerze wolałbym brac z prolo bo przyrosty bylyby większe ale prawdopodobieństtwo zalania skutecznie mnie zniechęca Confused i w tej sytuaji sam bold bedzie chyba najlepszy...
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum e-testosterone.pl Strona Główna -> Doping Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: